Prof. Munir Elias

THIS NEUROSURGICAL SITE IS MULTILINGUAL IN  HOMEPAGE BUT THE WHOLE WEBSITE IS IN ENGLISH

Arabic Chinese Dutch English French German Hindi Italian Japanese alt alt Polsky Portuguese Russian Spanish Turkish
TER NAGEDACHTENIS AAN MIJN BEROEMDE LERAAR

NEUROCHIRURGIE

Deze site is bedoeld om de academische activiteiten van Prof. Munir A. Elias Shawash in de afgelopen 30 jaar onder de aandacht te brengen van medisch specialisten en vooral neurochirurgen. Neurochirurgen vinden hier de standaarden en laatste herzieningen van strategieën ter behandel van paraplegie, hersentumoren, ruggengraatletsel, hoofdletsel, en strategieën ter bestrijding van pijn, bijvoorbeeld neuralgie als gevolg van diverse etiologieën, motorische storingen, enzovoort. De neurochirurg zal na verloop van tijd inzien dat ervaring van groot belang is in dit medische specialisme, de neurochirurgie.

In de neurochirurgie speelt timing bij veel beslissingen een belangrijke rol omdat de toestand van de patiënt snel kan veranderen. De neurochirurg moet voortdurend op deze veranderingen inspelen. Ook moet de neurochirurg anticiperen op mogelijke complicaties, of er in elk geval rekening mee houden, en adequaat reageren om escalatie te voorkomen. Dankzij intraoperatieve videodocumentatie is het mogelijk bepaalde oorzaken van complicaties achteraf te onderzoeken en determineren.

Dit is de kracht van intraoperatieve bewaking met een 32-kanaals IOM ISIS HighLine voor alle beschikbare parameters. Met dit systeem kunnen functionele veranderingen worden gemeld voordat ze onbeheersbaar worden, en adequate maatregelen worden genomen voordat ze onomkeerbaar worden.

Neuroanesthesie houdt de navigatie voor dit soort bewaking overzichtelijk, zodat de patiënt binnen veilige marges door de storm van de ingreep kan worden geloodsd.

Intraoperatieve morfologische navigatie met BrainLab Skyvision voor de MRI, waarin de hoogste standaarden voor alle software beschikbaar zijn, bieden de chirurg een compleet overzicht van alle gegevens: de basis voor weloverwogen beslissingen.

De Pentero-C is behalve een microscoop ook een instrument waarmee de microchirurg kan zien wat voorheen onzichtbaar was.

In de afgelopen jaren heeft het Shmaisani-ziekenhuis de functionele neurofysiologische navigatie met het 32-kanaals ISIS Inomed Highline-systeem en BrainLab Suite geïntegreerd met de Siemens Verio 3 tesla fMRI met fibertraking (DTI) en andere 12 Syngo-software voor intraoperatieve bewaking in de praktijk.

Met de introductie van nieuwe technologieën ontstaan er niet alleen nieuwe dimensies, maar ook nieuwe problemen. Meer gegevens betekent meer informatie om te verwerken, en ook meer benaderingen en opties waaruit kan worden gekozen, maar er zullen altijd complicaties blijven bestaan die om een oplossing vragen.

Wij nodigen u uit deze website over onze neurochirurgische activiteiten, video's, neurochirurgische instrumenten en nog veel meer, verder te verkennen. De rest van deze website is Engelstalig. Ook correspondentie met ons kan alleen in het Engels worden gevoerd.

Klik hier om verder te gaan.

neurochirurgie

intraoperatieve neurofysiologische bewaking
ISIS MER voor DBS en letsels

Prestige LP cervical disc system

neurochirurgie, intraoperatieve neurofysiologische bewaking, hersentumor, paraplegie, hersenchirurgie, instrumenten voor neurochirurgie, intraoperatieve functiebewaking, aneurysma, neuroanesthesie, nieuwe neurochirurgische technologie Search neurosurgery.me mailto: drelias@go.com.jo

Functional Neurosurgery
functionalneuro.surgery
Functionalneurosurgery.net

IOM Sites
iomonitoring.org
operativemonitoring.com

Neurosurgical Sites
neurosurgery.art
neurosurgery.me
neurosurgery.mx
skullbase.surgery

Neurosurgical Encyclopedia
neurosurgicalencyclopedia.org

Neurooncological Sites
acousticschwannoma.com
craniopharyngiomas.com
ependymomas.com
gliomas.info
gliomas.uk
meningiomas.org
neurooncology.me
pinealomas.com
pituitaryadenomas.com 

Neuroanatomical Sites
humanneuroanatomy.com 
microneuroanatomy.com

Neuroanesthesia Sites
neuro-anesthessia.org

Neurobiological Sites
humanneurobiology.com

Neurohistopathological
neurorhistopathology.com

Neuro ICU Site
neuroicu.info

Neuroophthalmological
neuroophthalmology.org

Neurophysiological Sites
humanneurophysiology.com

Neuroradiological Sites
neuroradiology.today

NeuroSience Sites
neuro.science

Neurovascular Sites
vascularneurosurgery.com

Personal Sites
cns.clinic

Spine Surgery Sites
spine.surgery
spondylolisthesis.info
paraplegia.today

Stem Cell Therapy Site
neurostemcell.com


 

Inomed Stockert Neuro N50. A versatile
RF lesion generator and stimulator for
countless applications and many uses


 

Multigen RF lesion generator .